Вътрешни правила за ред и ползване на детския кът

  1. ВХОД: Всеки, който влиза в детския кът, трябва да се запознае с нашите правила – да ги спазва и уважава. Те са създадени с цел децата Ви да играят щастливи и в безопасност, за да може и Вие да се чувствате спокойни!
    2. ВЪЗРАСТОВА ГРАНИЦА: Детския кът е предназначен е за деца до 12 години. Родителите носят персонална отговорност за деца под 3 години.
    3. ПРИЕМАНЕ И ПРЕДАВАНЕ НА ДЕЦАТА: Всяко дете се приема в детския център след направена регистрация при нашия служител и попълване на формуляр с данни. Детето се предава само на родителя или лицето, което го е оставило в детския център (или е упълномощено за това). Изключенията трябва да бъдат предварително обсъдени.
    4. ОБУВКИ И ОБЛЕКЛО: В зоните за игра децата играят ЗАДЪЛЖИТЕЛНО само по чорапи и без обувки. Връхните дрехите и външните обувките на децата се поставят в определени за това места.
    5. ОТГОВОРНОСТ ЗА ИЗГУБЕНИ ПРЕДМЕТИ: Служителите на детския кът НЕ носят отговорност за загубени или откраднати лични вещи на децата или техните придружители.
    6. ХРАНА И НАПИТКИ: За безопасността на децата, не е позволено внасянето на храни и напитки на територията на детския кът. НЕ СЕ допускат деца с ДЪВКИ!
    7. ПРЕДМЕТИ И ИГРАЧКИ: Забранено е внасянето на малки и остри и опасни предмети, както и на всякакъв вид аксесоари и играчки.
    8. ЗОНИ ЗА РАЗЛИЧНИ ВЪЗРАСТОВИ ГРУПИ: За да се осигури безопасност и комфорт има обособени зони за различните възрастови групи и различните дейности. Децата до 3г. могат да играят само в  предзначената за тях зона – БЕЙБИ КЪТ и то задължително с придружител. За придружители на деца над 3г. НЕ е желателно влизането в зоната за игра . Изключение
     правят специални ситуации и само с разрешение на служителите на детския кът.
    Родителите могат да наблюдават децата чрез специално поставените за целта камери и определеното за това място.
    9. ЗАБРАНА НА ТЮТЮНЕПУШЕНЕ: Тютюнопушенето е забранено на територията на детския кът.
    10. ПОВЕДЕНИЕ: Родителите са отговорни за поведението на своите деца. Не се толерират действия, които могат да застрашат безопасността на другите. Служителите на детския кът имат право да прекратят престоя на дете, в случай че проявява агресивност или емоционално неразположение и по този начин нарушава спокойната атмосфера и емоционалното състояние на другите деца в клуба. Също така, ако детето унищожава играчките  и съоръженията в детски център.
    11. ЗАБОЛЯВАНЕ: За да се чувстват децата добре и комфортно  не само по време на игра, но и когато си тръгнат от клуба, в детския център НЕ СЕ  допускат болни деца. Това включва: кашлица, хрема, обрив, болно гърло, инфекциозно заболяване, оплакване от болки в корема, висока температура, зачервени очи, ако детето е пострадало при инцидент има не зараснала рана, която при по-буйна игра може да бъде отворена.
    12. ЗАПЛАЩАНЕ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ: Използването на всички детски съоръжения на територията на детския център се заплаща.

13. РАЗЯСНЯВАНЕ НА ПРАВИЛАТА: Родители и придружителите трябва предварително да запознаят децата с правилата на детския център и да им ги разяснят по подходящ начин.

Помнете, че тези правила са създадени за благополучието на всички деца и родители. Благодарим ви за разбирането и спазването им. Пожелаваме ви приятни моменти в Детския Кът „Тутраканче“!